• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

Gisteren, 15 Dec 2011, heeft de Raad voorlopig voor de laatste keer gesproken over het voortslepende drama dat het plan Tuinderswerf ondertussen is geworden. De onderzoekscommissie van de Raad heeft een feitenrelaas opgeleverd, waaruit blijkt dat toentertijd zowel het College, de Raad als de bezwaarschriftencommissie heeft zitten slapen. En waar uiteindelijk de burger de dupe van is geworden, en dan vooral de kopers van de geplande woningen.

Genoeg informatie om eens grondig van gedachten te wisselen met het College en de Raad over wat er nu verder moet gebeuren, en vooral wat er moet veranderen om dit in de toekomst beter te laten verlopen. Maar burgerparticipatie is voor dit College en de meeste partijen in de Raad toch vooral iets wat men met de mond beleid, maar niet concreet doet.

 

'In het begin van 2012 zal de PVV met een raadsvoorstel komen om de brief van het College te bespreken, en dieper in te gaan over wat de gemeente nu concreet gaat doen om dit soort problemen in de toekomst te proberen te voorkomen, en wanneer deze verbeteringen ook ingevoerd zijn', aldus PVV raadslid Remco Gommers. 

 

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

 

twitter