1. Toon van Dijk

Dijk Toon van PVV

Geboren: 1968

Ik heb rechten gestudeerd in Leiden en woon sinds 2004 in Almere. Ik wil me graag inzetten voor een Almere waar kinderen, vrouwen en homo's zich weer veilig en vrij voelen.

2. Jenny Zerfowski
Zerfowski Jenny PVV
Geboren: 1981

Ik ga me keihard inzetten voor een veilig Almere, voor jong en oud. Er moet gestopt worden met onzinnige, geldverslindende projecten; besteed dit aan zorg en onderwijs! Het is tijd voor verandering, tijd voor een prettig en betaalbaar Almere. Daarom PVV.

3. Ron Dubbelman
Dubbelman Ron PVV
Geboren: 1970

Gezien negatieve ontwikkelingen en gebeurtenissen in ons land, maar met name ook in de groeistad Almere (overvallen, huiselijk geweld, overlast op stations en ander hufterig gedrag) heb ik besloten niet langer vanaf de zijlijn commentaar te leveren, maar mij juist actief in te gaan zetten om de belangen van de inwoners van Almere zo goed mogelijk en beter dan tot op heden te vertegenwoordigen en te behartigen. De politiek moet meer en beter luisteren naar de burger en ook laagdrempelig en dus bereikbaar en benaderbaar zijn.

4. Chris Jansen
Jansen Chris PVV
Geboren: 1966

Almere is er voor de Almeerders. Ik zal er alles aan doen om de wensen en behoeften van de inwoners voorop te stellen. Daarom help ik mee aan het realiseren van een stad waarin iedereen op een veilige en plezierige manier kan wonen en werken. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst.

5. Annette Raijer
Raijer Annette PVV
Geboren: 1968

Ik woon met plezier in Almere omdat het een ruime en groene stad is. Veiligheid, goed onderwijs en een schone  leefomgeving vind ik erg belangrijk omdat deze de laatste jaren zwaar onder druk staan. Almere heeft in deze lastige tijden baat bij meer saamhorigheid en iedere invloed van de islam, die aanzet tot haat en geweld, past daar niet bij.

6. Ramona Aukes
Aukes Ramona PVV
Geboren: 

Sinds ik in 2006 in Almere ben komen wonen, heb ik in Almere onder andere de veiligheid enorm achter uit zien gaan. Mede hierdoor werd Almere een minder leefbare stad. Hierdoor werd ook het woongenot in Almere steeds minder. Omdat ik Almere niet nog meer achteruit wil zien gaan en omdat ik wil dat Almere weer een veilige en leefbare stad wordt, waar iedereen weer met veel plezier kan wonen en werken, heb ik ervoor gekozen mij hiervoor in te gaan zetten en niet machteloos aan de zijlijn toe te blijven kijken.

7. Willem Boutkan
Boutkan Willem PVV
Geboren: 1955

Woonachtig in Almere sinds 1984.                                                                                                                                                                 

 

8. Olaf Buitelaar
Buitelaar Olaf PVV
Geboren:

Woonachtig in Almere.                                                                                                                                                               

                          

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: De vertaling van deze versie vd Saoedische vlag is de waarheid. The translation of this version of the Saudi flag is…

by Toon van Dijk

 

twitter