• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

Op donderdag 02 Februari 2012 is een voorstel van de SP besproken over het verwijderen van mobiele frietkramen rondom scholen. Volgens de SP is dat de veroorzaker van het overgewicht van onze Almeerse jeugd. De PVV kiest niet voor verbieden maar voor een gezonde opvoeding door ouders en voorlichting door scholen. 

De SP is van mening dat problemen met overgewicht kunnen worden opgelost door de ondernemers met hun frietkramen rondom scholen simpelweg de nek om te draaien en deze te verbieden. Een typisch links ideaalbeeld voor het creëren van de maakbare samenleving. De eigen verantwoordelijkheid bij de burger wordt met deze communistische wind in een ruk weggevaagd.

En het is ook helemaal geen oplossing. Op praktisch steenworp afstand zijn de vaste snackwinkels gesitueerd rondom de scholen. Ook hier ligt de vette hap binnen handbereik. Het gevolg van een verbod: De ondernemer met mobiele frietkraam de bijstand in en de vaste snackwinkels een omzetverhoging. Maar de Almeerse jeugd is er geen grammetje slanker van geworden.

De PVV pleit er voor op scholen te stoppen met het hersenspoelen van onze kinderen met allerlei linkse prietpraat en in plaats daarvan de jeugd te informeren over goed eten en de schade van roken en drugsgebruik. Dat is pas echte duurzaamheid! Voor nu en in de toekomst!

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

 

twitter