• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

Een door de PVV aangevraagd spoeddebat over de veiligheid in Almere werd gisteren door alle andere raadsfracties weggestemd. Er zou geen spoed zijn. De andere fracties wilden dus niet debatteren over de gruwelijke stijging van woninginbraken waarvan er bijna 2.500 in 2011 plaatsvonden, of de 1.440 aantallen auto inbraken en de bijna 40 straatroven per maand. Terwijl er eigenlijk gisteren al actie nodig was. De zittende elite, inclusief de VVD roeptoeters die veiligheid alleen met de mond belijden, heeft kennelijk een andere prioriteit. Namelijk om zich zo snel mogelijk na de vergadering naar de borrel te spoeden. Lekker op kosten van de burger. En ach veiligheid, dat kan wel wachten...

Volgende week heeft de PVV het debat opnieuw laten agenderen, dit kan niet ongemerkt weggeborreld worden..

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

 

twitter