• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

Dit was de reactie van onze burgemeester op de vraag van Colette Bertram tijdens het eerste vragenhalfuurtje op de Politiekemarkt van afgelopen donderdag, wat de dierenpolitie aan actieve opsporing op het gebied van dierenmishandeling en dierenkwelling, kortom…dierenleed gaat doen.

Dit naar aanleiding van de in beslagname van 3 zwaar verhongerde Mechelse herders die langdurig in een rottende, naar uitwerpselen en urine stinkende aanhanger waren weggepropt, zonder voer of drinken. De burgemeester kwam met voorbeelden van goudvissen en weggelopen honden. Een dierenpolitie komt er niet, en de politie zal poolshoogte nemen als er meldingen van burgers of vermoedens van misstanden zijn. De dierenpolitie, nee, die komt er niet, aldus de burgemeester. Op de vraag of de burgemeester haar invloed zal aanwenden om het Openbaar Ministerie bij de rechter te laten eisen dat deze dierenbeul nooit meer een hond zal krijgen, bleef het antwoord ook uit en schoof zij de vraag door als zijnde niet haar verantwoordelijkheid. En nu maar hopen dat Almeerse burgers dierenleed nog scherper melden, want van deze burgemeester moeten we het niet hebben. Zij lapt zelfs de maatregel die minister Opstelten heeft uitgevaardigd om een dierenpolitie in te stellen, aan haar laars. Gelukkig wist ze nog wel te melden dat de Mechelse herders een halve kilo zijn aangekomen. Dat vergt toch wel briljant speurwerk.

 

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

 

twitter