• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

Tijdens de raadsvergadering van donderdag stelde de PVV fractie voor om de subsidie voor het Historisch Festival opnieuw te bespreken. Vrijwel de gehele raad blokkeerde dat echter. De PVV had echter goede redenen om er nog eens over te willen praten.

Annette Raijer: 'Almere City Marketing heeft deze week besloten om het geld dat vrijkwam doordat Festival La Mere niet doorgaat, te geven aan Outdoor Eating. Dat is gewoon een netwerk barbecue feestje georganiseerd door een vriendje van ACM directeur Nik Smit. ACM had hier een uitgelezen kans om het Historisch Festival voor Almere te behouden maar pakt die kans niet. De PVV wilde de andere fracties overtuigen dat deze kans wel gegrepen moest worden'. Zo gaat dus door dat slappe gedoe het leukste festival van Almere definitief niet door.

 

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

 

twitter