• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

De PVV fractie heeft met verbazing kennis genomen van de uitlatingen van 1e burger Jorritsma van Almere. Na afloop van de plenaire zitting van 9 december maakte ze een zeer denigrerende opmerking naar de griffier over een aantal raadsleden van Groenlinks en Leefbaar Almere: “Azijnpissers” was de benaming die door een per ongeluk nog openstaande microfoon werd opgevangen. Onbegrijpelijk dat de burgemeester deze bewoordingen gebruikt over volksvertegenwoordigers.

Wij gaan ervan uit dat burgemeester Jorritsma zich tijdens de volgende plenaire bijeenkomst publiekelijk zal excuseren voor haar uitlating, aldus Chris Jansen van de PVV-fractie.

Klik hier om de schoffering van de burgemeester te zien.

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @OmroepFlevoland: Het veiligheidsplan voor de Floriade in Almere moet 100 procent aan de eisen voldoen om het evenement te kunnen openen…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: De grens van het fatsoen wordt overschreden als je je gezicht niet laat zien in ons parlement vanwege islamitisch impe…

by Toon van Dijk

 

twitter