De PVV wilde bij een debat over de toenemende islamisering van stad gebruik maken van een aantal afbeeldingen; sinds jaar en dag gebruik in de Almeerse raad. Vlak voor de vergadering werd het gebruik van de beelden echter door de voorzitter van de raad, mevrouw Jorritsma, verboden omdat de plaatjes haar niet aanstonden.

De politiek correcte fracties in de raad stemden in met de censuur van de voorzitter en veranderden zo, van de ene op de andere dag, de spelregels van de raad om de PVV het onmogelijk te maken de beelden te vertonen. Een zelfcensuur die voor de PVV aanleiding vormde de raad te verlaten. Hieronder de bijdrage van Toon van Dijk aan het debat, inclusief de verboden afbeeldingen.

Artikel Omroep Flevoland

Artikel De Dagelijkse Standaard

 

"Voorzitter,

 

Almere is van iedereen. Dat is een stelling die de PVV van harte onderschrijft. Om die vrijheid voor iedereen nu en vooral ook in de toekomst te waarborgen is het noodzakelijk dat de islamisering van onze stad wordt gestopt.

 

Voorzitter, de beelden die u ziet zijn de islam. Niet de radicale islam, niet de gematigde islam maar de islam. Deze haatdragende ideologie stelt dat ongelovigen als brandstof voor het hellevuur moeten dienen en roept op hen te vermoorden. Volgens de islam zijn mannen en vrouwen niet gelijk. De getuigenis van 1 man staat gelijk aan de getuigenis van 2 vrouwen. Volgens de islam zijn mannen superieur aan vrouwen. En volgens de islam is het mannen toegestaan meerdere vrouwen te hebben. Voorzitter, er is geen enkel islamitisch land dat enige rechten toekent aan homoseksuelen met uitzondering van het recht ter dood gebracht te worden.

 

hangingiran download 1 images 2

 

Pim Fortuyn zag het goed toen hij zei dat de islam de grootste bedreiging van de wereldvrede vormt en dat het verschil tussen radicaal en liberaal in de islam betrekkelijk is. En voor iedereen hier, zoals ook de heer Huis, die meent dat het allemaal wel meevalt had Fortuyn ook een boodschap: “Ik wens iedereen die denkt dat het wel zal meevallen met de agressie van de islam veel sterkte. Zalig zijn de onnozelen van geest.”

 

tegenislamisering

 

Voorzitter, onlangs werd bekend dat de helft van alle moskeeën in het Verenigd Koninkrijk onder invloed staat van antisemitische islamitische groeperingen. Diverse steden in Frankrijk en Engeland kennen inmiddels no-go areas. Daar heerst de islam en de sharia. Die wijken zijn niet meer voor iedereen. Wie zich er niet houdt aan de islamitische voorschriften wordt aangesproken en weggejaagd of erger, in elkaar geslagen.

 

In ons eigen Nederland heeft de islam in meerdere wijken in de grote steden de overhand gekregen. Vrouwen kunnen zich in die wijken niet meer vertonen in een kort rokje zonder voor hoer uitgemaakt te worden. Voorzitter, toen mijn dochter laatst met een vriendinnetje meeging naar een synagoge in Amsterdam, kwam ze terug met het verhaal dat ze met het lekkere weer buiten hadden gezeten. Niet alleen maar met bewakers. Dat is altijd zo wist ze te vertellen. Ik hoef u niet te vertellen tegen wie of wat deze mensen bewaakt moeten worden. Inmiddels is de liberale Joodse gemeenschap in Amsterdam jaarlijks € 800.000,-- kwijt aan beveiligingskosten. Hoe meer islam, hoe hoger de kosten.

 

Deze week werd bekend dat Almere bezoek kan verwachten van haatprediker Al-Haddad die jonge moslims komt vergiftigen met zijn haatzaaiende teksten. Het enkele feit dat tientallen Almeerse jongeren behoefte hebben om naar deze geweldsprediker te luisteren moet ons allen zorgen baren.

 

Voorzitter, de islam is verantwoordelijk voor deze bedreigingen van onze westerse vrijheden. Indien de islamisering niet wordt gestopt zal er iedere dag opnieuw een stukje van onze vrijheid worden weggegeven. Dan zal Almere iedere dag een stukje minder van iedereen zijn. Een stukje minder van mij, een stukje minder van de heer Huis. Een stukje minder van de hindoestanen in onze stad, een stukje minder van onze christelijke medemens. Een stukje minder van atheisten en ook een stukje minder van moslims die zich willen bevrijden van de totalitaire islamitische ideologie.

 

download images islam images 1

 

Het stoppen van de islamisering is simpelweg bittere noodzaak om te garanderen dat Almere een stad van iedereen blijft. Daar vecht de Partij voor de Vrijheid voor. En voor wie denkt dat het allemaal wel meevalt zeg ik Fortuyn graag na: Zalig zijn de onnozelen van geest."

 

 

We hebben 151 gasten en geen leden online