De PVV in Almere doet 16 september as. niet mee aan het jaarlijkse barbecuefeestje bij burgemeester Jorritsma in de tuin om het nieuwe politieke jaar in te luiden. De PVV-fractie heeft gevraagd waaruit dat feestje wordt betaald en het geld blijkt te komen uit het gemeenteraadsbudget. 'De hele gevestigde orde hier in Almere heeft de mond vol van bezuinigingen op de raad maar als er een uitnodiging op de mat ligt om op kosten van de burger een sateetje te prikken en een wijntje te drinken bij de burgemeester zijn ze er allemaal als de kippen bij'. 

Toon van Dijk benadrukt dat dit hetzelfde potje geld is als waaruit het raadspanel wordt betaald. 'Inspraak voor de burger is kennelijk voor de andere partijen minder belangrijk dan bij Jorritsma in het gevlei te komen. Al dat eten en drinken op gemeenschapsgeld moet maar eens afgelopen zijn. Dat hele clubje borrelt en snackt tenslotte al iedere week na de raadsvergadering'.

 

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: Natuurlijk moet de Oekraïne nooit lid worden van de NAVO (en de EU). Een bufferstaat tussen het Westen en Rusland is…

by Toon van Dijk

 

twitter