In Almere heet die islamitische aap “Het Droomhuis”, de zorginstelling van ’s Heeren Loo die in Tussen de Vaarten wordt gerealiseerd. Op de politieke markt van 8 april 2010 heeft de PVV toenmalig wethouder Haanstra gevraagd of het hier gaat om een instelling op islamitische grondslag.  Daarop heeft zij toen geantwoord dat de voorziening “niet gericht is op de islam” en dat het niet gaat om een voorziening op islamitische grondslag.

Dat daarvan helemaal niets klopt blijkt uit recente informatie van ’s Heeren Loo dat in een publicatie getiteld ‘geslaagd suikerfeest in Almere’ op haar website van 20 september jl. laat weten:

‘Een concreet voorbeeld hiervan is het Droomhuis Almere, dat momenteel verrijst aan de Therese Schwartzestraat. De zorg zal zich hier met name richten op bewoners met een islamitische achtergrond. Het Droomhuis biedt een thuis aan 24 bewoners, verdeeld over vier groepen. De familie van de toekomstige bewoners wordt nauw betrokken bij de zorg van hun familielid. Daarbij staan de normen en waarden uit de islamitische cultuur centraal. In het huis wordt halal gekookt en er is een stilteruimte waar bewoners kunnen bidden.’

Daarmee is het natuurlijk klip en klaar dat het wel degelijk gaat om een voorziening op islamitische grondslag. En zo is Almere weer een jammerlijk voorbeeld rijker van de wijze waarop dit college toestaat hoe Almere islamiseert en Tussen de Vaarten verandert in Tussen de Eufraat en de Tigris.

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: Natuurlijk moet de Oekraïne nooit lid worden van de NAVO (en de EU). Een bufferstaat tussen het Westen en Rusland is…

by Toon van Dijk

 

twitter