Op de Politieke Markt wordt vanavond een voorstel besproken om met de gemeenteraad op 'studiereis' naar Hamburg in Duitsland te gaan. De PVV ziet in dit soort uitstapjes geen enkele toegevoegde waarde voor het werk dat hier in Almere moet worden gedaan. Wat de PVV betreft is het gewoon een         € 31.000,-- aan belastinggeld kostend snoepreisje waar weer eens flink de duurzaamheidstrompet geblazen kan worden.

De PVV raadsleden zullen dan ook zeker niet meegaan naar Hamburg. Maar de PVV heeft wel een ander en beter idee voor een studiereis. In Rotterdam is succesvol de 'Rotterdamwet' ingevoerd. De PVV pleit voor invoering in Almere van die wet waarmee gemeenten een inkomenseis kunnen stellen aan nieuwe bewoners in een daartoe aangewezen gebied. Het doel van deze wet is de sociaal- economische situatie van een wijk te versterken. Wat de PVV betreft kan de raad een kijkje in Rotterdam gaan nemen en aandacht gaan besteden aan de echte problemen in Almere in plaats van een dure reis naar het buitenland om weer doorgezaagd te worden over allerlei duurzaamheidsinitiatieven. 

 

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: Heel goed. Undercover graven, ideologie destabiliseren en daarna allemaal sluiten. Moskeeën horen niet bij Nederland!…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: They hunt us and kill us. Every time again. Innocent people die. Democracy under attack. War has been declared ag…

by Toon van Dijk

 

twitter