Er werd gisteren door de coalitiepartijen weer kwistig gestrooid met belastinggeld. VVD en PvdA lieten naar aanleiding van het PVV voorstel om zelf te gaan betalen voor het eten en drinken rond de Politieke Markt weten daar niet voor te voelen. Jaarlijks kost dat eet- en drinkcircus de Almeerse belastingbetaler € 115.000,--.

De PVV vindt dat raadsleden heel goed dat hapje en drankje zelf kunnen betalen maar VVD en PvdA laten zich liever de gouden lepel door de Almeerse burgers in de mond steken.

Ook konden PvdA en VVD wel instemmen met een volstrekt overbodig snoepreisje van de raad naar Hamburg in Duitsland. De PVV ziet echt niet in wat een reis naar een Noordduitse havenstad bijdraagt aan het oplossen van de Almeerse problemen. Daar komt bij dat het reisje meer dan € 31.000,-- kost en ook dat is geld wat de Almeerder mag ophoesten. En zo joeg de elitaire Almeerse borrelkliek er gisteren dus luchtigjes € 146.000,-- aan uw belastingcenten door heen. Het is maar dat u het weet.

 

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: They hunt us and kill us. Every time again. Innocent people die. Democracy under attack. War has been declared ag…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: En terwijl Nederland verder islamiseert inclusief nieuwe hoofddoekjes in ons eigen parlement, is het vandaag precies e…

by Toon van Dijk

 

twitter