Bezorgde bewoners hebben de PVV geïnformeerd over stiekeme plannen van het college om weer een moskee te laten bouwen in Almere. Dit maal in Almere Poort. Op geen enkele kaart was de mogelijkheid te zien dat er een moskee zou komen naast het warmteoverdrachtstation in het Columbuskwartier in Poort. Totdat plotseling op de kaart die verscheen bij de laatste verkoopmanifestatie van PvdA wethouder islamisering, Adri Duivesteijn, de aanduiding 'maatschappelijke voorziening' opdook. De PVV weet inmiddels dat dit gewoon moskee betekent.

Iedereen kan zien dat de westerse verworvenheden en de Nederlandse identiteit van Almere onder druk staan van de oprukkende islam. Toch lijkt het college voornemens weer een kazerne van deze verwoestende woestijnideologie in Almere toe te staan. Uiteraard stelde de PVV vragen aan het college.

 

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: They hunt us and kill us. Every time again. Innocent people die. Democracy under attack. War has been declared ag…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: En terwijl Nederland verder islamiseert inclusief nieuwe hoofddoekjes in ons eigen parlement, is het vandaag precies e…

by Toon van Dijk

 

twitter