Bij de behandeling van de Voorjaarsnota heeft wethouder Steunenberg zich gisteren op de Politieke Markt bij de behandeling van haar portefeuille belachelijk gemaakt. De wethouder gaf er geen moment blijk van de raad serieus te nemen en spreidde een beschamend gebrek aan dossierkennis ten toon. Vragen van PVV raadslid Colette Bertram werden ondanks herhaaldelijk aandringen niet beantwoord en keer op keer maakte de wethouder zich schuldig aan het napapegaaien van haar ambtenaar. 

De chaos en ongeloof die zij bij de raad wist te veroorzaken, leidde tot een schorsing en uiteindelijk zelfs tot het opschorten van de behandeling. Zij heeft nu twee weken de tijd om haar huiswerk over te doen. De vraag dient gesteld te worden of het college er niet beter aan doet zichzelf en deze wankelende wethouder te beschermen door wethouder Steunenberg te vervangen. Het is gisteren volstrekt duidelijk geworden dat het wethouderschap van mevrouw Steunenberg geen lang leven beschoren zal zijn. U kunt het gestuntel van de wethouder hier terugzien.

 

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: They hunt us and kill us. Every time again. Innocent people die. Democracy under attack. War has been declared ag…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: En terwijl Nederland verder islamiseert inclusief nieuwe hoofddoekjes in ons eigen parlement, is het vandaag precies e…

by Toon van Dijk

 

twitter