Dankzij de PVV is een eerste stap genomen om de subsidiegekte in Almere een halt toe te roepen. Bij de behandeling van de nieuwe subsidieverordening werd een door PVV'er Remco Gommers ingediende motie aangenomen door de gemeenteraad. De motie roept het college op om nog dit jaar met een voorstel te komen tot het opzetten van een openbaar register subsidieaanvragen. Dankzij zo'n openbaar en transparant register op de site van de gemeente kunnen Almeerders eindelijk zien welke linkse hobby's door dit college allemaal met hun belastinggeld in stand worden gehouden.

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @harmbeertema: Als de regressief linkse cancel culture eerder had bestaan, was de aarde nog plat geweest, had de zon om de aarde gedraai…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @harmbeertema: Ik blijf liever op zoek naar de superieure Westerse beschaving in mezelf. U weet wel, die van mensenrechten, van de afsch…

by Toon van Dijk

 

twitter