De PVV heeft vragen gesteld naar aanleiding van het faliekant mislukte cultuurproject Almere Verhalen. Op kosten van de gemeente Almere (lees: de belastingbetaler) zou schrijver Stephan Sanders een woning in Almere betrekken en in augustus van dit jaar zou er dan een roman over Almere in de winkels moeten liggen. Eerder werd al bekend dat Sanders zou wanpresteren door niet een roman te schrijven maar zijn columns in Almere Vandaag te bundelen en nu is bekend geworden dat die bundel ook nog eens zo'n 8 maanden vertraging op zal lopen. Tienduizenden euro's worden op deze manier verkwanseld. Aan de ene kant moeten we bezuinigen en aan de andere kant worden de centen in dit soort aan het brein van Wethouder Visser ontsproten kulideeën verspild. Wie het begrijpt mag het zeggen. Colette Bertram stelde vragen.

Artikel Almere Vandaag: http://www.almerevandaag.nl/nieuws/almere/article11217491.ece/Literair-project-vertraagd

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @harmbeertema: Als de regressief linkse cancel culture eerder had bestaan, was de aarde nog plat geweest, had de zon om de aarde gedraai…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @harmbeertema: Ik blijf liever op zoek naar de superieure Westerse beschaving in mezelf. U weet wel, die van mensenrechten, van de afsch…

by Toon van Dijk

 

twitter