De PVV fractie heeft het presidium en de fractievoorzitters van de overige raadsfracties laten weten dat de PVV prijs stelt op een openbare behandeling van de presentatie van de plannen voor een IJmeerlijn op de Politieke Markt van morgen, 22 september 2011. Geheimhouding is alleen dan nodig als er Almeerse belangen in het spel zijn die bij een openbare behandeling geschaad kunnen worden. Voorzover de PVV-fractie kan overzien is dat hier totaal niet aan de orde. Wethouder Duivesteijn heeft verzocht om geheimhouding omdat de volgende dag de plannen aan de pers worden gepresenteerd. Wat de PVV fractie betreft is een persmomentje van de wethouder geen reden voor geheimpjes en dienen Almeerders gewoon op de Politieke Markt of via de computer de presentatie te kunnen volgen. De PVV heeft dan ook verzocht om de vergadering openbaar te beginnen zodat de discussie over de vraag of de presentatie van de wethouder achter gesloten deuren moet plaatsvinden in ieder geval wel door iedereen kan worden gevolgd. Het agendavoorstel van het college vindt u hier.

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @harmbeertema: Als de regressief linkse cancel culture eerder had bestaan, was de aarde nog plat geweest, had de zon om de aarde gedraai…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @harmbeertema: Ik blijf liever op zoek naar de superieure Westerse beschaving in mezelf. U weet wel, die van mensenrechten, van de afsch…

by Toon van Dijk

 

twitter