Afgelopen donderdag, 22 Sept 2011, heeft wethouder Duivesteijn weer de loftrompet gestoken over die vreselijke Almere Principles en de duurzaamheidswaanzin van Almere. De PVV heeft hier een aantal specifieke vragen over gesteld met als doel duidelijk te krijgen wat al die duurzaamheidspolitiek Almere nu echt heeft opgeleverd, in termen van besparingen, extra banen, economische ontwikkeling of betere infrastructuur. En vooral wat heeft het allemaal gekost, daar Henk & Ingrid wel de kosten ervan mogen betalen! Zoals gewoonlijk was het antwoord van wethouder Duivesteijn lang maar nietszeggend en het lijkt er dus op dat de wethouder gewoon niet weet welk prijskaartje er voor de gemiddelde Almeerder aan al die principes van hem hangt.

Concrete antwoorden bleven uit waarop Remco Gommers namesn de PVV fractie een debat aankondigde. Wethouder Duivesteijn kon daarop kennelijk niet de hoffelijkheid opbrengen om even te laten weten dat hij de aankomende weken niet op de politieke markt aanwezig zal zijn. Dat vernam de PVV fractie pas de dag erop van de griffier. Nu kan de wethouder wel denken dat de verantwoording vanzelf overwaait door de komende weken niet aanwezig te zijn maar die vlieger gaat niet op. De PVV wil antwoorden en zal dus in debat gaan met de wethouder om die antwoorden boven water te krijgen. Al die duurzaamheid is een leuke hobby maar we willen wel weten wat het kost en oplevert.

 

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @harmbeertema: Als de regressief linkse cancel culture eerder had bestaan, was de aarde nog plat geweest, had de zon om de aarde gedraai…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @harmbeertema: Ik blijf liever op zoek naar de superieure Westerse beschaving in mezelf. U weet wel, die van mensenrechten, van de afsch…

by Toon van Dijk

 

twitter