Afgelopen donderdag, 22 Sept 2011, heeft wethouder Duivesteijn weer de loftrompet gestoken over die vreselijke Almere Principles en de duurzaamheidswaanzin van Almere. De PVV heeft hier een aantal specifieke vragen over gesteld met als doel duidelijk te krijgen wat al die duurzaamheidspolitiek Almere nu echt heeft opgeleverd, in termen van besparingen, extra banen, economische ontwikkeling of betere infrastructuur. En vooral wat heeft het allemaal gekost, daar Henk & Ingrid wel de kosten ervan mogen betalen! Zoals gewoonlijk was het antwoord van wethouder Duivesteijn lang maar nietszeggend en het lijkt er dus op dat de wethouder gewoon niet weet welk prijskaartje er voor de gemiddelde Almeerder aan al die principes van hem hangt.

Concrete antwoorden bleven uit waarop Remco Gommers namesn de PVV fractie een debat aankondigde. Wethouder Duivesteijn kon daarop kennelijk niet de hoffelijkheid opbrengen om even te laten weten dat hij de aankomende weken niet op de politieke markt aanwezig zal zijn. Dat vernam de PVV fractie pas de dag erop van de griffier. Nu kan de wethouder wel denken dat de verantwoording vanzelf overwaait door de komende weken niet aanwezig te zijn maar die vlieger gaat niet op. De PVV wil antwoorden en zal dus in debat gaan met de wethouder om die antwoorden boven water te krijgen. Al die duurzaamheid is een leuke hobby maar we willen wel weten wat het kost en oplevert.

 

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: Heel goed. Undercover graven, ideologie destabiliseren en daarna allemaal sluiten. Moskeeën horen niet bij Nederland!…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: They hunt us and kill us. Every time again. Innocent people die. Democracy under attack. War has been declared ag…

by Toon van Dijk

 

twitter