De bewoners aan het Drakensteijnpad willen graag de versleten bankjes verven maar krijgen daarvoor –zonder opgave van reden- geen toestemming van de afdeling beheer van de gemeente. Dat blijkt uit een brief (pdf) die de bewoners aan de raad hebben gestuurd. Daarmee komt het college haar belofte aan de bewoners niet na.

Tijdens een buurtbijeenkomst onlangs in Almere Buiten, waarbij PVV-raadslid Annette Raijer aanwezig was liet wethouder Steunenberg weten aan de aanwezigen:  ‘u komt met initiatieven, wij als gemeente zullen faciliteren’. ‘Het is wel duidelijk dat deze woorden dus gebakken lucht zijn’ laat Annette Raijer weten. ‘Na het weghalen van speeltoestellen in de Seizoenenbuurt krijgen we nu dit. Steunenberg moet opkomen voor de bestaande stad maar ze laat de bestaande stad dus gewoon verloederen’.

De PVV is van mening dat dit soort initiatieven moeten worden beloond. De PVV roept het college dan ook op haar belofte aan de bewoners na te komen en de bewoners te faciliteren om hun bankjes te kunnen verven.

Verkiezingsprogramma 2022

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @PeterSweden7: The Dutch state is planning on forcing 11 200 farmers to shut down to meet climate goals. Retweet if you are more worri…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @RVeelo: Asiel krijgen in NL wordt makkelijker. Dat staat vandaag nog in de reisbrochures van de mensensmokkelaars. Dat verlaagt de druk…

by Toon van Dijk

 

twitter