Na een spannende hoofdelijke stemming heeft de gemeenteraad de plannen van het college om een containerhaven in een uniek stukje Almere te realiseren gedwarsboomd. De PVV heeft zich vanaf het eerste moment verzet tegen de komst van de containerhaven nabij het Blocq van Kuffeler gemaal. Doordat een meerderheid van de raad zich achter de bezwaren schaarde blijft de bewoners van dit prachtige, groene en kleinschalige woongebied een stuk industrie in hun achtertuin bespaard. 

PVV raadslid René Eekhuis toonde zich verheugd na het besluit. "De raad heeft ingezien dat het bedrijvenpark Stichtse Kant een betere plek is om de containerhaven te realiseren. Daar heeft geen enkele bewoner er last van en kan de economie van Almere floreren". De PVV hoopt dat het college de plannen voor de containerhaven bij het gemaal Blocq van Kuffeler nu definitief laat varen. Mocht dat niet zo zijn dan zal het college de PVV opnieuw op haar weg vinden.

 

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @AfshinEllian1: Een voorbeeld van nieuw leiderschap en transparantie: D66 stemt tegen gevoelig informatieverzoek van Omtzigt over rol va…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @rblommestijn: Het is ongekend hoe er gelogen en gemanipuleerd wordt door leden van het demissionaire (!) kabinet. Ze wanen zich onaanta…

by Toon van Dijk

 

twitter