• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

 

De PVV in Almere wil van het college van burgemeester en wethouders weten wat de hoogte is van het salaris van de twee directeuren van de Floriade. Ook wil de partij weten of de directieleden naast hun salaris nog andere vergoedingen krijgen, zoals bonussen of premies.

Arnoud Ravenstein heeft laten weten om hem moverende redenen niet verder te gaan als raadslid.
Hij wordt opgevolgd door Jenny Zerfowski.

We blijven door bouwen aan de toekomst van Almere. Dit doen we op een verstandige manier. Zo begint de inleiding van de programma begroting 2020.

Op een verstandige manier bouwen aan de toekomst. Ja precies verstandig, maar van verstandig bouwen is naar mening van de PVV vaak geen sprake geweest. Eerder de stad roekeloos storten in avonturen waarvan de uitkomst volstrekt onzeker is. Daar is de Floriade slechts het voorbeeld van.

"Raadslid van de islamitische NIDA fractie zegt in de raadsvergadering dat het indienen van een motie die oproept het gevaar van de islam te bestrijden erger is dan de islamitische moordpartijen in Frankrijk. Het gevaar is onder ons"

toon Klik hier voor het fragment

 

Subcategorieën

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @Martinbosma_pvv: Het ministerie en de staatsomroep verkondigen exact dezelfde TOTALITAIRE ideologie: burgers moeten niet zelf op zoek g…

by Toon van Dijk

 

twitter