• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad
  • Banner7

Op 6 september 2012 stelde wethouder Visser nog keihard: "Het is niet zo dat we voor het bedrag dat nu rondcirkelt het schip ingaan, want daar staat een zekerheid tegenover". De PVV had daar grote twijfels bij en die twijfels bleken gisteren bij de tweede bespreking van het eurocommerce debacle terecht.

De wethouder sloeg gisteren een hele andere toon aan toen Toon van Dijk namens de PVV bleef doorvragen over de getaxeerde waarde van de onderpanden. De wethouder bleef daarop weigerachtig om een bedrag te noemen maar gaf nu wel aan te vrezen dat er verliezen geleden zullen worden. 

Hoeveel Almere aan het faillissement dreigt te verliezen is vooralsnog onzeker omdat het college weigert cijfers te noemen. Maar andere schuldeisers moesten meer dan 50% afboeken op eerdere taxaties van hun onderpanden. Dat zou betekenen dat Almere de kans loopt een bedrag in de orde van grootte van € 2.5 miljoen te verliezen. Of het college dan nog kan volhouden dat men goed zorgt voor de belastingcenten die de Almeerders ophoesten....?

Meer artikelen over Eurocommerce:

PVV wil naadje van de kous inzake Eurocommerce

Slechte vooruitzichten Almere in zaak Eurocommerce

Eurocommerce: sussende woorden wethouder Visser stellen niet gerust

Strop van 7 miljoen euro dreigt voor Almere

 

 

 

Verkiezingsprogramma 2022

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @ongehoordnedtv: Dat ik nog eens mocht meemaken dat een veiligheidsdienst op journalisten wordt afgestuurd, vind ik een algeheel dieptep…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @steekaan: Oké je verhoogd als monopolist de prijs met bijna 100% procent. Er is geen keuze/concurrentie en het geldt voor een jaar terw…

by Toon van Dijk

 

twitter