• TK Banner Oproep Vekiezingen

Uit cijfers van het Verbond van Verzekeraars blijkt dat Almere op een twijfelachtige tweede plaats staat als stad met de meeste inbraken, zelfs steden als Amsterdam en Den Haag ver achter zich latend.

De gemeente komt enkel met preventieve maatregelen, en de burger mag de strijd tegen de woninginbraken dus vooral zelf oplossen. Ook de vele mobiele borden langs de doorgaande wegen in Almere die burgers zowat smeken van hun huis maar een vesting te maken, geven de indruk dat de gemeente de regie compleet kwijt is. 

"Waar is de gemeente die keihard optreedt tegen crimineel tuig, en een duidelijke streep trekt: tot hier en niet verder? Nu is het, hier is een zak subsidie, schroef er maar een paar nieuwe sloten op, want wij weten het ook niet meer!" aldus raadslid Remco Gommers. "Daar gaan we de strijd dus niet mee winnen."

Wij zijn uitermate bezorgd dat zonder verandering van het huidige beleid Almere volgend jaar definitief de Inbraakhoofdstad van Nederland zal zijn. Daarom stelt de PVV vragen aan de burgemeester wat zij actief gaat doen om criminelen van straat te plukken, en vooral te houden.

De vragen vindt U hier

Kandidaten gezocht

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

 

twitter