• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

De PVV in Almere heeft maandag schriftelijke vragen gesteld aan het college over de onveilige situatie in de Oostvaarderskliniek.

Maandagochtend publiceerde NRC een artikel over de Oostvaarderskliniek waarin stond dat drugs en incidenten in de Almeerse tbs-kliniek voor een onveilige situatie zorgen. 

Gesprekken die met patiënten werden gevoerd zouden dat bevestigen, ook zou personeel geen grip op de situatie hebben en zou er een angstcultuur heersen onder het personeel.

Schriftelijke vragen

De PVV wil van het college weten of zij inmiddels in gesprek is met de verantwoordelijke autoriteiten. Ook wil de partij weten of de situatie leidt tot een grotere kans op ontsnapping van de patiënten.

Tot slot wil de partij weten of het college kan garanderen dat de veiligheid van omwonenden niet in het geding komt als gevolg van een onveilige situatie.
Lees hier de schriftelijke vragen

Bron: www.almere-nieuws.nl

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @AnnemarieGelder: De directeuren van de Floriade verdienen ongeveer 270.000 euro per persoon. ‘Gesprekken met de directeuren over een la…

by Toon van Dijk

 

twitter