• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

De PVV heeft er met schriftelijke vragen op aangedrongen dat de gemeente de inkoopkosten bij ondernemers sneller gaat voldoen. De partij stelt voor om de betaaltermijn van 30 dagen te verkorten naar 10 dagen, zodat Almeerse ondernemers in deze coronacrisis eerder hun geld ontvangen.

Volgens Toon van Dijk, fractievoorzitter van de PVV Almere, is een aanpassing op het huidige betaalbeleid hard nodig. “Veel Almeerse ondernemers zitten nu in nood en de gemeente kan ze daarbij direct helpen met deze aanpassing. De gemeente doet veel zaken met lokale ondernemers en door deze betalingen eerder te voldoen, steunen ze daarbij de bedrijven waar nu het water aan de lippen staat. Juist in deze ongekende tijden van crisis is een gezonde cashflow van levensbelang voor ondernemers. Daarom heeft de PVV deze schriftelijke vragen gesteld. We moeten als stad onze ondernemers steunen waar het kan.”

Van Dijk heeft er gezien de situatie op aangedrongen de vragen snel beantwoord te willen zien. Hij hoopt dat de gemeente nog deze week met een besluit komt.

Bron: almerezaken.nl

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @AfshinEllian1: Een voorbeeld van nieuw leiderschap en transparantie: D66 stemt tegen gevoelig informatieverzoek van Omtzigt over rol va…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @rblommestijn: Het is ongekend hoe er gelogen en gemanipuleerd wordt door leden van het demissionaire (!) kabinet. Ze wanen zich onaanta…

by Toon van Dijk

 

twitter