• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

 

De PVV in Almere wil van het college van burgemeester en wethouders weten wat de hoogte is van het salaris van de twee directeuren van de Floriade. Ook wil de partij weten of de directieleden naast hun salaris nog andere vergoedingen krijgen, zoals bonussen of premies.

Onlangs is Sven Stimac benoemd als tweede directeur van de Floriade. Hij kwam op de plek van de vertrokken Peter Verdaasdonk. Daarnaast werd de tijdelijke aanstelling van de zittende directeur Pieter Cloo omgezet naar een permanente.

Uit een brief van het college van B en W aan de gemeenteraad begin deze maand bleek dat er oneindigheid is geweest tussen de gemeente en de Raad van Commissarissen van de Floriade BV over het salaris van de twee directeuren. Zo had het college om een lagere vergoeding voor de directie gevraagd, maar dat is niet gelukt. In de brief van het college staat niet hoeveel de tweekoppige directie gaat verdienen.

Volgens de PVV heeft de gemeenteraad in 2014 een motie aangenomen waarin staat dat de directie van de Floriade BV een salaris mag verdienen zoals dat van een minister. Op dit moment is dat 170.910 euro per jaar. De PVV wil weten of de gemeente dat salaris als maximum met de Floriade-directeuren heeft afgesproken.

Donderdag 17 december wordt het onderwerp in de gemeenteraad besproken.

Bron: www.omroepflevoland.nl

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @OmroepFlevoland: Het veiligheidsplan voor de Floriade in Almere moet 100 procent aan de eisen voldoen om het evenement te kunnen openen…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: De grens van het fatsoen wordt overschreden als je je gezicht niet laat zien in ons parlement vanwege islamitisch impe…

by Toon van Dijk

 

twitter