• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

ALMERE – Door een motie van de PVV krijgen de ligplaatshouders van bootjes in de Havenkom en het Weerwater vóór 15 juni duidelijkheid of ze op de tijdelijke ligplaatsen mogen blijven liggen totdat er een nieuwe binnendijkse jachthaven is gerealiseerd. De motie werd op de Politieke Markt van donderdag raadsbreed aangenomen.

Wethouder Julius Lindenbergh (VVD) was blij met de motie van de PVV. "Nu heeft de raad, het hoogste orgaan, zich over deze kwestie uitgesproken en gaan wij er mee aan de slag." Lindenbergh kon nog geen toezeggingen doen over de uitkomst van het traject. "De afdeling vergunningen kan ik niet voor de voeten lopen en er kunnen nog altijd bezwaren komen van omwonenden. Maar ik ga er dan vanuit dat de bootjes niet meteen weg hoeven.

Annette Raijer van de PVV was blij dat de motie is aangenomen. "Er is nu eindelijk duidelijkheid voor de ligplaatshouders. Mooi ook dat de wethouder steun gaf aan deze motie. Ik hoop dat de ligplaatshouders nu snel geïnformeerd kunnen worden dat ze kunnen blijven liggen."

 

 

Bron:https://almeredezeweek.nl
Robert Mienstra

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: Heel goed. Undercover graven, ideologie destabiliseren en daarna allemaal sluiten. Moskeeën horen niet bij Nederland!…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: They hunt us and kill us. Every time again. Innocent people die. Democracy under attack. War has been declared ag…

by Toon van Dijk

 

twitter