• TK Banner Oproep Vekiezingen

De PVV maakt ernstig bezwaar tegen de benoeming van mevrouw Van Velzen. Dit is niet meer en niet minder dan een politieke voordracht van een Partij van de Arbeid apparatsjik die haar mening over meer dan een miljoen PVV kiezers duidelijk heeft gemaakt door in 2010 aanhangers van mijn partij als nazi's weg te zetten door aan kabinet Rutte 1 dat gedoogd werd door de PVV te refereren als "Bruin I". Die referenie verwijst naar de sturmabteiling - ook wel "bruinhemden" - van de nazi's die verschrikkelijke misdrijven hebben begaan.

 

De ASG die als een van haar kernwaarden heeft geformuleerd dat ASG open staat voor mensen met verschillende achtergronden maakt met de voordracht van mevrouw Van Velzen duidelijk dat kinderen van PVV aanhangers geen plaats hebben op haar scholen en daar niet veilig zijn.

Maar het verbaast natuurlijk niet dat een PvdA'er voor deze functie wordt voorgedragen. De voorzitter van de raad van toezicht van ASG is immers de heer Pans. Onze oud-burgemeester is zelf ook een PvdA mastodont. En zo zien we weer hoe de baantjescarrousel van de PvdA op volle toeren doordraait. Elkaar functies toeschuiven en gemakshalve gruwelijke uitspraken uit het verleden maar even terzijde schuiven.

De PVV doet dus een uitdrukkelijk beroep op de ASG o de kandidatuur van mevrouw Van Velzen in te trekken en een kandidaat aan de raad voor te stellen die aansluit bij de kernwaarden van de ASG en die niet leidt tot nog meer linkse invloeden in ons onderwijssysteem.

 

Kandidaten gezocht

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

 

twitter