• TK Banner Oproep Vekiezingen

De fracties van VVD, PvdA en D66 hebben een voorstel naar de raad gestuurd om de resterende bezuinigingen op de gemeenteraad in te vullen. 1 onderdeel van dat voorstel trekt bijzondere aandacht:

'Onze fracties vinden het goed om het diner te handhaven. Echter we vinden dat het wel soberder kan. Voorgesteld wordt met name de extra’s zoals aankleding van de tafels, het wokken en het ophalen van de borden te laten vervallen. Raadsleden en overige bezoekers aan het restaurant moeten dan zelf hun borden, glazen en bestek afruimen.'

U leest het goed. De fracties van VVD, PvdA en D66 blijven gewoon op kosten van de belastingbetaler eten en drinken maar ze beloven zelf de bordjes af te ruimen. De PVV heeft al eerder voorgesteld dat raadsleden het eten en drinken gewoon uit eigen zak betalen maar dat vonden de dames en heren raadsleden van deze fracties toch echt te ver gaan. Van de PVV hoeven de fracties van VVD. PvdA en D66 geen steun te verwachten voor hun vrijwillig corveeplan. Het eten en drinken kost op jaarbasis ca. € 115.000,--, dus als we dat als raadsleden gewoon zelf gaan betalen kan iedereen gewoon eten en behouden de mensen in de bedrijfskantine ook nog hun baan.

Kandidaten gezocht

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

 

twitter